Bli medlem

Ett medlemskap i Utbildnings­företagen ger dig som företagare många fördelar. Vår auktorisation är en kvalitetsstämpel på ditt företag.

Vi erbjuder högkvalitativ rådgivning och service i bransch- och arbetsgivarfrågor. Vi är medlems­företagens språkrör och driver frågor för branschens utveckling genom information, debatt och dialog med politiker och andra beslutsfattare.

BLI MEDLEM

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Som medlem måste du uppfylla villkoren för medlemskap och inleda processen mot att bli ett auktoriserat utbildnings­företag. Här kan du läsa om vad som krävs för att bli medlem i Utbildnings­företagen.

Din ansökan behandlas

När din ansökan är fullständig behandlar vi den så skyndsamt som möjligt. Därefter hoppas vi kunna välkomna dig som medlem i Utbildnings­företagen!

 

Intresseanmälan

Andra medlemsförmåner

Förutom rådgivning i arbetsgivare- och avtalsfrågor via Almegas jour eller regionala kontaktpersoner, tillgång till Arbetsgivarguiden, som hjälper dig att göra rätt i djungeln av avtal, lagar och praxis som gäller på den svenska arbetsmarknaden ingår även detta i ditt medlemskap i Almega:

  • Juridisk hjälp vid arbetsrättsliga tvister, biträde vid förhandlingar med fackliga organisationer
  • Tillgång till Utbildnings­företagens och Almegas utbud av utbildning, alltid senaste informationen om aktuella arbetsgivarfrågor
  • Marknadsbevakning och statistik
  • Tillgång till rådgivning i försäkringsfrågor som berör dina medarbetare
  • Tillgång till försäkringar i Almegas försäkringsutbud, t.ex. konsultansvarsförsäkring och sjukvårdsförsäkring
  • Möjlighet att påverka och vara uppdaterad kring näringspolitiska frågor i branschen som berör ert företag
  • Tillgång till nätverk och arbetsgrupper