Vi blir starkare tillsammans

Ett medlemskap ger dig som företagare många fördelar. Du får tillgång till rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt, hjälp vid förhandling och möjlighet att delta i våra medlemsnätverk. Våra medlemmar är landets ledande företag inom utbildning och matchning.

BLI MEDLEM

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Som medlem måste du uppfylla villkoren för medlemskap och inleda processen mot att bli ett auktoriserat utbildnings­företag. Här kan du läsa om vad som krävs för att bli medlem i Utbildnings­företagen.

Din ansökan behandlas

När din ansökan är fullständig behandlar vi den så skyndsamt som möjligt. Därefter hoppas vi kunna välkomna dig som medlem i Utbildnings­företagen!

 

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se

Vad kostar ett medlemskap?

Kostnaden för ett medlemskap varierar utifrån företagets storlek och antal anställda. Kostnaden består av en medlemsavgifter till Utbildnings­företagen, Almega och Svenskt Näringsliv.

Medlems­avgiften baseras på den totala lönesumman föregående år.

Räkna ut medlems­avgiften

Här kan du räkna ut vad medlems­avgiften blir.

Om du har frågor om medlems­avgiften eller kostnaden för ett branschmedlemskap får du gärna kontakta oss.

Andra medlemsförmåner

Förutom rådgivning i arbetsgivare- och avtalsfrågor via Almegas jour eller regionala kontaktpersoner, tillgång till Arbetsgivarguiden, som hjälper dig att göra rätt i djungeln av avtal, lagar och praxis som gäller på den svenska arbetsmarknaden ingår även detta i ditt medlemskap i Almega:

  • Juridisk hjälp vid arbetsrättsliga tvister, biträde vid förhandlingar med fackliga organisationer
  • Tillgång till Utbildnings­företagens och Almegas utbud av utbildning, alltid senaste informationen om aktuella arbetsgivarfrågor
  • Marknadsbevakning och statistik
  • Tillgång till rådgivning i försäkringsfrågor som berör dina medarbetare
  • Tillgång till försäkringar i Almegas försäkringsutbud, t.ex. konsultansvarsförsäkring och sjukvårdsförsäkring
  • Möjlighet att påverka och vara uppdaterad kring näringspolitiska frågor i branschen som berör ert företag
  • Tillgång till nätverk och arbetsgrupper